Divčinova Simona L1 (sa baštom)

35m2

x4

Wi Fi

Parking

35m2

x4

Wi Fi

Parking

Divčinova Simona L1
(sa baštom)

Pošalji upit

O apartmanu

DivčiNOVA Simona L1 predstavlja očaravajući apartman na Divčibarama, smešten u naselju Divčinova. Sa prostranih 35 kvadratnih metara, ovaj smeštaj je stvoren da pruži jedinstveno iskustvo i boravak za do 4 osobe. Enterijer odiše toplinom i pažljivo odabranim detaljima, stvarajući savršen spoj udobnosti i stila.

Uživajte u prostranom dnevnom boravku, koji je idealan prostor za opuštanje i zajedničke trenutke. Potpuno opremljena kuhinja je mesto gde se susreću funkcionalnost i estetika, pružajući vam mogućnost da pripremate ukusne obroke. Posebno ističemo izlazak u baštu, koji dodatno obogaćuje vaš boravak, omogućavajući vam da uživate u svežem planinskom vazduhu i miru prirode.

DivčiNOVA Simona L1 je više od samo smeštaja – to je prostor gde se udobnost sreće s prirodom, stvarajući nezaboravno iskustvo na Divčibarama. Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže spoj luksuza, udobnosti i bliskosti s prirodom, obećavajući vam nezaboravan boravak u srcu ove prelepe planinske destinacije.